Böcker

Här hittar du de böcker jag skrivit.
Klicka på den bok som intresserar dig så får du veta mer om den.

Mitt MarrakechMittMarrakech

Följ med mig till en av mina absoluta favoritstäder Marrakech, till medinans vindlande gränder och sagoberättarnas torg Djemaa el-Fna, men också till moderna konstgallerier och musikställen. Här får du mina personliga tips på var jag tycker du ska äta, fika, shoppa, roa dig eller bara gå vilse.

Provläs här.

Röster om boken.

Film:
Trailer

 

StjärnskottStjarnskott

14-åriga Frida har stora drömmar. Hennes band ska slå igenom, världen ska höra hennes låtar. Men så dyker Leon upp i talangtävlingen Stjärnskott. Han är vacker som en ängel och spelar gitarr som en gud.

Hur ska Frida kunna lära känna sin idol på riktigt? Och hur ska det gå med hennes egna musikdrömmar?

Provläs här.

Röster om boken.

 

Puls samhällskunskapEPSON MFP image

Varför betalar vi skatt? Hur arbetar polisen? Hur går det till när det är val till riksdagen? Det är några av de frågor som besvaras i denna bok, där man också får tips på hur man påverkar politiker, gör skoltidning och stoppar mobbning.

Provläs här.

Kompass EuropaEPSON MFP image

11-åriga Maria och Folke får ett oförglömligt sommarlov. De åker på turné med andra ungdomar från Norden, som en del av ett europeiskt kulturutbyte. Under resan bor de i värdfamiljer och får bekanta sig med vardagsliv i läder som Storbritannien, Frankrike och Italien.

Provläs här.

LandskapsbokenEPSON MFP image

Något av en institution vid det här laget. Den första Landskapsboken, som var gul och annorlunda upplagd, kom ut redan 1994. Sedan dess har texterna som handlar om näringsliv, kultur och natur, uppdaterats inför varje ny tryckning, i takt med att Sverige har förändrats.

Provläs här.

Tidigare böcker.